dimarts, 2 de novembre de 2010

Actituds

Diuen que a mesura que et vas fent gran, guanyes per experiència, en altres paraules t'enriqueixes gràcies al que has viscut, en definitiva creixes com a persona (també diuen que et tornes una mica repetitiu).

També diuen que depen del que vius t' enriqueixes de forma positiva o negativa, però qui posa els paràmetres del que es positiu o negatiu?, a on esta la barrera del bó o dolent?.

Cadascú determina aquest paràmetres, per lo tant són paràmetres subjectius, doncs com podem saber si es positiu o negatiu?.

De vegades tenim la "sort" de trobar-nos amb la persona, amb la suficient experiència i saviesa per poder contastar aquesta pregunta, inclús quan ni tan sols li preguntem, persones que exposen la seva opinió sense escoltar ni respectar l'opinió dels altres, nomes existeix una veritat i evidentment es la seva, es bona o dolenta?. Fins quin punt es respectable la seva opinió quan ells mateixos no saben respectar l'opinió dels altres?

He observat que les persones autoritàries a mesura que es van fent més gran mes autoritàries es tornen, he observat que les persones intransigents a mesura que es van fent més gran més intransigents es tornen, he observat que les persones hipòcrites a mesura que es van fent més gran més hipòcrites es tornen, n'estic fins el gorro de la falsa actitud de segons quines persones, d'opinar sense saber escoltar, del JO davant del TU.

El que em preocupa es no saber aturar-me a temps i se una més del que tan detesto.

4 comentaris:

montse ha dit...

M'agrada com desmitifiques la saviesa adquirida amb el pas del temps.

Felicitats!!!

Joan ha dit...

Preocupar-se és el primer pas per a fer-hi quelcom. Gaudeix-ne, ja es preocuparan els altres per tu!

Adbega ha dit...

Tens un regalet al meu blog, espero que t'agradi!

http://adbega.blogspot.com/2010/11/floretes-de-tardor.html

Nets de Junh ha dit...

Montse:justa la fusta!!!,es donat amb la clau, gràcies.
Savi consell!, gràcies Joan.
Abdega: m'ha agradat moltíssim i m'ha fet molta il.lusió, gràcies de tot cor.