dissabte, 7 de novembre del 2009

Pensament positiu...o no...

Pensament positiu... l'altre dia, no fa molt, em van explicar la teoria del pensament positiu, les coses i accions que rebem depèn de la nostra positivitat envers a elles, reacció-acció-resultat, si tu encares la vida sempre amb positivitat rebs nomes conseqüències positives.

Exemple d'un dia (a la meva vida) a on vaig gastar el pensament positiu de tot l'any vinent:

- Surts de casa i agafes el litoral per entrar a Barcelona, quant et trobes la cua d'entrada i abans de cagar-te amb la mare que va parir les feines a la capital, el fet que al teu poble no t'arriba el tren i es imprescindible haver de baixar amb cotxe, i que la teva feina cau al cul del món... penses que millor, més temps per escoltar la radio o música, també ho agraeixes per fer el joc de peus gas-freno-embrague i articules una part del cos que normalment tens estàtics pel fet d'estar asseguda a una cadira durant 8 hores, diríem que són els steps de la carretera.

- Deixes el cotxe a un pàrquing de Barcelona i et dirigeixes a l'adreça que recordes, per fer-te la revisió metge de la feina, i no trobes el centre metge, truques a l'oficina, i els teus estimats companys desprès de petar-se el cul de riure a esquenes teves, t'indiquen que no es al c.Entença sinó a c.Provença, que hi farem, i penses millor!, així nomes haig de caminar una mica molt i arribaré amb el nivell físic adequat per comprovar si estic a prova d'infarts.

- Treus el cotxe del pàrquing però al baixar el vidre per pagar ja no se't puja, intentes pujar-lo amb les mans i no t'adones que entres a un carrer contra direcció fins que un policia municipal et fa el alto i t'ho indica amablement, que carai!... quina sort de trobar-me'l així m'ajuda a pujar el vidre tot i que no podem entre els dos, però i que? l'important es que contribueixo al manteniment d'un ajuntament que no es el meu amb una "petita" contribució que gustosament m'ha receptat el municipal.

- Deixes el cotxe al taller i la clatellada que et claven per arreglar el vidre no ho dius a ningú, perquè tot i que no hi entens estàs segura que t'han pres el pel, però estàs contenta ja que sóc particip directa de la recuperació de l'industria automobilística dels recanvis.

Conclusió : pensament positiu??.....EM CAMBIU EL COTXE!







3 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Benvolguda Nets,
la teoria del pensament positiu és bona, molt bona. Només hi ha un petit inconvenient: hi ha la Llei de Murphy que fa que, alguns dies, tot surti a l'inrevés. Contra això, ni positivisme ni res...
Un petó.

Nets de Junh ha dit...

Hola Excor,
si tens raó, tot i el pensament positiu hi ha dies que millor no
malgastar-lo no sigui que de tan fer-lo servir, ja no ens faci servei quan verdaderament el necessitem.

Una abraçada.

Nets de Junh ha dit...

Ui!!! perdó, volia dir Exorc, mil disculpes....