dissabte, 11 de juliol del 2009

SANTA PIZZA!

Quina pizza que m'acabo de menjar!!!...el divendres és el dia de la pizza rega't amb una o dues o tres copes de vi, vi negra fresquet.

El divendres és un dia diferent de tota la setmana, per mi el millor, el divendres és el final de la setmana, és el dia de l'oblit, deixes enrere la feina, preocupacions, obligacions. Hi ha persones que tenen el seu dia centralitzat amb dimecres o dimarts, per mi és el divendres, es el primer dia del cap de setmana, que et serveix per descansar i recuperar, és un impás entre dies diferents, dies pendent de les hores i dies sense hores, també amb obligacions, però aquestes diferents, gaudir de la família i amics, gaudir de migdiades (quan es poden fer), gaudir de les passejades, o simplement gaudir d'avorriment.

El divendres no ha començat massa bé, a vegades tenim un sentiment d'abandonament o solitud que és fa dificil extirpar, és latent i constant, adormit moltes vegades, floreix quant no ho esperes, pero sempre és a dins, nomes cal reconeixe'l, inutil la lluita, esta ocult però present, el millor que es pot fer es deixar que surti, floreixi i es penseixi, i ja esta! així de facil... i pensar que sols una pizza el pot aplacar!!!...i una copa, o dues o tres de vinet fresquet.

Però quina pizza me menjat!!!...a prendre pel sac la dieta!!..sempre tenim la crema anticelulitis per cremar!!!

3 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Hola guapetona,
d'aquí cent anys, tots calbs i criant malves. Hem de gaudir de tot el que puguem i ens vingui de gust en un moment determinat.
Tu sempre pensa el següent: a qui li agradi, bé. A qui no li agradi, pitjor per a ell/a.
Una, dues o tres copes de vi, a vegades, són necessàries per a veure-ho clar.
Un petó.

Nets de Junh ha dit...

La qüestió es que mai m'arribin a dir: eh tu! Sue Ellen..deixa la copa!
Escolta, et recomano cava amb suc de taronja ben fresquet, esta de muerte!

L'EXORCISTA ha dit...

Jejejejje. Jo el prenc amb suc de llimona. Prova-ho, és molt o.
Un petó.