divendres, 3 de juliol del 2009

Moltes vegades hi ha sentiments encadenats, per exemple la frustració pot portar a la ràbia que aquesta porta a la impotència i finalment et desencadena a la vergonya, passant per un estat de mitja plorera.
Això mateix es el que he sentit avui quan s'ha ma qüestionat la feina feta, frustració per fer-la mitjanament bé o mitjanament malament, ràbia per escoltar el que ja sabia, impotència per sentir que realment es veritat i no pots fer res per justificar-te, i vergonya per no poder controlar els sentiments.
Tot això et qüestiona la veritable vàlua com a professional, et venen al cap les inseguretats i les preguntes típiques: estic preparada?, estic aconseguint el que realment s'espera de mi?, em sobrepassa?, he pecat de confiança?...despres comences a reflexionar i entens que nomes es feina, Peró es la meva feina i m'agrada fer-la ben feta, no per el que s'espera de mi sinó per exigències propies.

Ha estat un dia dur, cansament, limitacions, aprenentatge i descoberta, aquestes paraules també s'encadenen i em quedo definitivament amb aquestes.

3 comentaris:

Molon labe ha dit...

Pels nostres actes se'ns valorarà, amb tot, estic segur que una feina mal feta (o mig mal feta), no permet de valorar tota la carrera de bones feines fetes.... d'aquestes coses un apren

L'EXORCISTA ha dit...

Moltes vegades no depèn de nosaltres l'èxit o el fracàs d'un projecte. Nosaltres hi podem posar totes les condicions i interès per tal d'aconseguir l'èxit, però altres elements externs són els que determinen si arriba a bon port.
No et capfiquis. Només has de tenir la consciència tranquil·la d'haver fet tot el que podies. A partir d'aquí només queda analitzar les causes del problema i aprendre dels errors per tal que no es tornin a produir.
Estic segur que ets una bona professional. Si no ho fossis, no et preocuparies pel resultat de la teva feina.
Un petó i endavant!!!

Nets de Junh ha dit...

Benvolgut Molon: paraules justes
i encertades, tal i com han de ser, venint de vos amb tants anys viscuts.

Benvolgut Exorcista: sàvies paraules i plenes d'ànims, tal i com han de ser d'un gran professional.

per cert, amb el vostre permís, imprimiré els comentaris i els estamparé a la cara del meu cap...
fora bromes, GRÀCIES!.