dissabte, 20 de juny del 2009

Divendres Nit

Divendres 8h vespre...despres d'haver carretejat taules, cadires a ple sol enmig d'un pati d'escola..d'haver anat a corre cuita a la perruqueria i finalment dutxadeta i pintadeta, a veure si algú em tira la canya, arribo un altre vegada al patí, evidentment acompanyada de mon fill de 10 anys.
Nomes!!! s'havia de parar les taules (per 300 persones)...com sempre...ho tornem a fer els matats de turno...i ja comencem a suar un altre vegada, pentinat i pintat a prendre pel sac...
Comença a arribar el personal..ben pentinats i pintats...i comença la festa, la festa???per ells!!, perquè un altre vegada els mateixos ens hem d'aixecar a portar beguda i plats a les taules...em pregunto: porten pega especial de casa enganxada al cul, que fa que no es puguin aixecar????.
Passem de tot i ens apropiem de tots els culs de botella que aconseguim, ja que evidentment ja se l'han begut tot, mentre servidora i altres els hi posaven el plat a taula.I comença la música, com posseïts... ens fem els amos de la pista, es nostre! ja que l'hem hagut de patir durant tot el dia!.
Veig a mon fill a un racó i m'acosto fen-me la moderna...i començo a veure els seus ulls coberts de terror...zas! l'enganxo intento que balli en mi, peró em suplica que el deixi i agafo el seu millor amic que té el costat, quatre voltetes, quatre saltets i el deixo lliure, desprès sento que li diu a mon fill: quina mare més divertida que tens..se'm posen els ulls plens de llàgrimes esperant la resposta la qual diu: TE LA CAMBIO!!!!....
Ja nomes queda recollir, i no se que passa ens quedem els de sempre més quatre despistat que evidentment l'any que ve no enganxarem.Torna a suar...tornar a carretejar...i sense que ningú m'hagi tirat la canya!!!...manda güevos!.
Ha estat divertit, molt divertit, com cada any i com serà l'any que ve, perquè m'he petat de riure, he ballat i m'he donat compte que mon fill comença a pensar de la mateixa manera que pensava jo, segons el moment, al mirar-me als meus pares.

2 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

I la satisfacció d'haver acomplert el deure de mare? Això és impagable.
Per cert, considera't amb la canya tirada... jejeje
Un petó.

Nets de Junh ha dit...

Benvolgut Exorcista...molta solidaritat al terçer món i a vegades ens descuidem la solidaritat a casa o la descuidem enganxada entre el cul i la cadira...
Tot un detall la canya tirada, gràcies.
Petons