divendres, 21 d’agost del 2009

- Perquè no???
- Marc, no cridis que no estic sorda
- Escolta, diga'm perquè no? quant et poses així et tanques en banda i ets poc raonable
- Ja t'he dit els motius, jo no me les vull pendre, no les necessito, entenc que estiguis preocupat però has de respectar la meva decisió.
- La teva decisió?... o de la Mia?
- Escolta ella es una professional, i sap el que es diu, jo encara no entenc d'on has tret que necessito això.
- He consultat....
- T'agraeixo l'interés però no.
- Ets més tossuda que una mula!... me'n vaig a dormir.

Es va quedar sola a la cuina mentres el Marc s'anava al llit, estava cansada, molt cansada, les continues discussion era un desgat molt gran per ella. Va fregar els plats, endreçar la cuina... bàsicament fer temps perquè el Marc s'adormis.

S'estira al llit, sent la respiració d'ell però el sent molt llunya, més que mai, no pot dormir la discussió l'ha deixat neguitosa.
Va Maria, relaxa't... en mica en mica t'agafara el son... que es aquest soroll? merda m'he deixat oberta l'aixeta de la cuina?
Al final s'aixeca, se'n va a la cuina i troba oberta l'aixeta.- Que estrany.. jo diria que l'he deixat tancada.... no si al final si que pensaré que estic paranoica.... tanca l'aixeta i torna al llit.
El Marc esta igual, respiració tranquil·la. La Maria tanca els ulls, comença a fer una repassada del dia que ha passat, recorda el dia a la feina, la conversa amb la Mia, la coincidència amb el tio de la platja.... relaxa't Maria, ufff... quina calor... relaxa't.
Obre els ulls, i escolta una altra vegada, - Com és possible? es l'aixeta? no potser.... torna a la cuina, l'aixeta esta oberta,
Tanca l'aixeta i se la mira amb sorpresa... com potser?, obra l'aixeta, es mulla la cara, tanca l'aixeta. -Esta tancada!.
Torna el llit. El Marc segueix igual, quina sort! pensa, tan de bo tingués el son que té ell. Esta nerviosa, però en mica en mica es va relaxant, comença a agafar el son, els peus li pesen, els braços també, es nota la respiració més intermitent....
- Maria! collons! que no ho sents?....
- Que????, que dius?, que passa?... l'aixeta?
S'incorporen tots dos... arriben a la cuina, tot esta cobert d'aigua, l'aixeta oberta i el tap posat. El Marc tanca l'aixeta i se la mira, els seus ulls ho diuen tot...

- Marc et juro que l'he tancat... et juro que... no entenc res... La Maria esta molt nerviosa, li tremolen les mans, es evident que esta alterada.
El Marc no li diu res nomes la mira als ulls, els ulls del Marc són negres com la nit, una negror impositiva, una negror inquisidora. La Maria no sap que dir, esta atordida... el Marc li atansa la capseta ,ella agafa una pastilla i se la pren.