dijous, 1 de juliol del 2010

Saturn devorant un fill



Petita aportació a relats conjunts....




  - Que??
       - ... no em puc creure que estiguis fent això!
   - Carai, dona...tampoc n'hi ha per tant...
       - Deu meu!!!...deu meu!!!!...però tu t'has vist?? has vist com ho estas deixant tot??!!
   - ...vinga no et posis nerviosa, que ens coneixem...no et preocupis per netejar que ...ja netejaràs demà....en vols una mica?




Ja se que no ve massa a cuento, però fa dies que em pregunto, perquè hi ha noies que fan top-less a la platja i quan van a l'aigua es posen la part de dalt del biquini?, la veritat hi ha unes quantes explicacions però no se quina més estúpida.

14 comentaris:

kweilan ha dit...

L'aportació molt bona.
A mi una vegada em va picar una medusa a Menorca i si hagués portat la part del bikini de dalt no m'hagués fet tan mal. Així que ara sempre me la poso quan vaig a l'aigua. En deu haver mil d'explicacions i aquesta és una :)

Sergi ha dit...

Una mica per treure ferro a l'assumpte, oi? La importància és com està quedant tot, no el que està passant...

Garbí24 ha dit...

Bona aportació, traient importància al fet que ja costa.
JO sempre he pensat que es posen el bikini perquè quant surts de l'aigua és el moment en que ets més observada per la gent, estàs en un aparador. En canvi quant estàs al terra prenent el sol no és tan agosarat doncs n'hi han moltes més.
Ho dic perque quant surten de l'aigua me les miro.....i si porten bikini també....
Bon i calent cap de setmana...amb bikini o sense.

Ada ha dit...

Bon relat! Donen ganes de provar! jajaja... I respecte al bikini... són només vergonyetes, no t'ho prengues així, cadascú està més còmode d'una manera o d'altra... Així t'entretens també: posant-llenvant.. que total, per estar sense res a fer... (ui, com serà això?? ja ni m'enrecorde!)

Elfreelang ha dit...

Un microrelat molt bo!

Joan ha dit...

El conte m'ha semblat rodó.

Pel que fa al biquini no t'ho sabria dir, ni haurà que tindran vergonya pels peixos, d'altres preferiran mullar el biquini per tal que es descoloreixi a parts iguals i unes altres només buscaran crear expectació. A saber.

Pilar ha dit...

Trobo que t'ha sortit el que calia...

Jordi Casanovas ha dit...

bon relat i una pregunta de l'estil de la de l'espinete:

per què es posava pijama per dormir si anava tot el dia en pilotes?

Núr ha dit...

M'has fet pensar en una frase que deia tot sovint ma mare: «No és més net qui més neteja, sinó qui poc embruta!»

Pel que fa al biquini, ni idea... Jo és que no sóc gaire d'anar a la platja, però, quan hi vaig, faig al revés: només em trec la part de dalt quan sóc dins de l'aigua! :D

La Meva Perdició ha dit...

Els coses en parella millor fer-les amb tranquil·litat ^_^ Per netejar i recollir-ho tot ja tindran temps més endavant. El noi sembla simpàtic i comparteix, que és l'important. Ara toca gaudir de l'àpat.
Molt bo, Nets.

Tema de top-les: Potser per por als pops més sortits?

... ha dit...

El relat curt i divertit!

Respecte a lo del topless, jo crec q té a veure amb la platja on ets, si hi ha coneguts o no. De totes manres igual que "de noche todos los gatos són pardos" estirades a la platja, tots els pits passen desapercebuts, és de peu quan la força de la gravetat actua, i és de en contacte amb l'aigua que els mugrons trempen, i és en posició vertical quan les cares s'associen amb els pits...

Jordicine ha dit...

M'ha agrafat! Sobre el bikini no sé què dir-te. Però és habitual, d'això també me n'he adonat. Una abraçada.

Nets de Junh ha dit...

Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris...abraçades i sobre el biquini esta clar que pot haver-hi mil o dues explicacions, i totes igual de vàlides.....em quedo amb totes, gràcies!

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.