dissabte, 19 de juny del 2010

Més...

La decepció es dura, és present al llarg de la nostra vida, de vegades més suportable que altres, depen de quin grau deixem les nostres expectatives a mans d'altres. Com evitar-la? mai es pot evitar, des del primer moment que som conscients de les nostres pròpies expectatives la decepció es latent. És bo conviure amb la decepció? ni bo ni dolent es part de nosaltres, és bo evitar-la? no és pot evitar un sentiment que no ens ve provocat per nosaltres, l'única opció davant la decepció és evitar arriscar-se, i que aconseguim amb això? convertir la possible decepció en covardia. Volem ser covards?, mala opció, sense risc no hi ha experiències, ni sensacions, ni pensaments, ni sentiments.

Normalment la decepció sempre ve a través de tercers, és difícil veure una decepció provocada per un mateix, es una de les peculiaritats del ser humà, si ja és difícil assimilar les conseqüències de la decepció aliena  les pròpies, encara són més difícils. 

Que fer amb la decepció? res, comprendre-la.


 

6 comentaris:

La Meva Perdició ha dit...

Sovint creem expectatives inabastables i al primer cop de vent contrari perdem l'esperança i els ànims. Poc a poc, pas a pas. ^_^

PD: Quan de temps sense pujar un nou post!!!

Joan ha dit...

Crèixer és això, no? Aprendre a capejar les decepcions de la vida.
Però hi ha moltes maneres de fer-ho, i no totes estan renyides amb l'elegància.

D'acord amb el Perdut, moltes decepcions es generen per unes falses expectatives.

Lisebe ha dit...

Gràcies pel teu comentari i parlant de decepcions ja veig que a tot arreu perdura aquest sentiment.

M'agrada el teu punt de vista sobre això.

Bona setmana Nets

Nets de Junh ha dit...

Gràcies als tres pels vostres comentaris!

Rita ha dit...

M'ha agradat molt la manera d'explicar-te. És realment així la decepció i costa assumir-la, però s'ha de fer. Quin remei!

Ja aniré passant per aquí, m'ha agradat el teu bloc! :-)

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.