dimarts, 26 de gener del 2010

Blocs

A vegades ens preguntem el perquè del comportament dels altres, normalment aquesta pregunta et ve al cap quan justament aquest comportament no entra dins el que nosaltres considerem acceptable. Intentem trobar una explicació més o menys raonable per justificar aquest comportament, tot i que el més senzill és acceptar-lo sense buscar-li cap mena d'explicació.


La raó d'aquesta parrafada es que aquest matí he estat llegint diferents blocs, i he arribat a la conclusió que n'hi ha tants i tant diferents com persones hi ha al món, poden ser bastant similars en la forma però diferents en el format.

Justament aquesta és la gracia, la diferencia entre nosaltres, aquestes poden ser més o menys avorrits, més o menys políticament correctes, més o menys divertits, més o menys enginyosos, més o menys: tio t'has passat!.


La qüestió es quan algú exposa una idea o valoració personal d'un fet o una persona aquesta exposició no és universal ja que depèn dels límits de cadascú entendre-ho d'una manera o altre, alguns diran que es una falta de responsabilitat, ja que un mateix no es fa responsable del que diu o escriu, sinó que li passa el mort al qui ho llegeix, uns altres diran, que es impossible ja que hi han fets que són universals, però reitero que depèn de la categoria moral de cadascú que siguin correctes o no.


A que ve tot aquest rollo?....a que no tinc ganes de pencar i a una conversa un xic especial...

4 comentaris:

Molon labe ha dit...

Apreciada Neths, al final els blogs no deixen més que una expressió de qui els escriu, bé sigui epr mostrar-se. bé sigui per amagar-se

Dr. Muerte ha dit...

Espero que el meu entri en la categoria "com m'agrada!", si no em deprimiré...

Josep ha dit...

Mmmm..... i amb qui ha estat aquesta conversa? I de quins blogs parleu?

Jo pense com el Dr Muerte, ho confesse.

Nets de Junh ha dit...

Exacte Molon.

El mateix et dic Dr.Muerte...

I Josep sobre els blogs em sembla que el de dalt teu s'ha sentit per aludit.