dimecres, 9 de desembre del 2009

Nadal

El perque no m'agraden els Nadals....

  1- Ja he vist el primer Pare Noel amb les seves botes negres, vestit vermell i barba blanca penjat d'un balcó... personalment el penjaria d'un altre lloc però d'igual manera al balcó.
  2- La gent no té mesura!!!.... hi ha qui penja els Tres Reis al costat del Pare Noel..., potser és més adequat, per tradició, però no deixa de ser igualment una horterada!.
  3- Els sopars d'empresa. Durant el sopar i posterior farra, i desprès d'un coleguisme ensucrat, d'unes confidències veritables i d'una lleialtat sense límits, es torna a la realita a on les males cares i les punyalades traperes es posen al dia. Sobretot es patètic veure el gerent de l'empresa, home respectable perquè si, amb la corbata per barret i tirant els trastos a tot quisqui, inclús el pal d'escombra que esta als lavabos preparat per recollir les vomiteres.
  4- Vas pel carrer, et trobes a la gent de sempre, la qual moltes vegades em prou feines et diuen hola i adéu, et dediquen un BON NADAL!, amb un somriure que els hi va d'orella a orella, i tu enlloc de contestar TA MARE!!, els hi contestes IGUALMENT!.
  5- Estàs obligat/da a passar per la perruqueria, per l'esteticient, per la planxadora i per la miraculosa (si tens sort de trobar un sant que t'escolti), ja que has d'assistir al cap d'any com si anessis a rebre l'oscar de la teva vida.
  6- Evidentment has de passar un cap d'any brutal!, com si t'anés la vida i fos l'ultim que celebres, estàs obligat a passar-l'ho bé i molt bé, encara que no en tinguis ganes i consideris que qualsevol dia es bo per una farra brutal!
  7- Escoltar les palles mentals dels altres amb els bons propòsits de començar l'any, coi! has tingut tot un any per fer les coses que volies fer, si no les has fet es perquè no les vols fer, no et torturis!!!! mai ho faràs per tant passa de les promeses per l'any vinent.
  8- La comercialització que se li ha donat al Nadal, evidentment per qui la vol seguir.
  9- "Qué bello es vivir".... gran película de Frank Capra, amb un estupendu James Stewart, però ho sento, me l'han fet aburrir, any rere any sempre cau en alguna cadena.
10- Els missatges que t'arriben felicitan els nadals, números de telefon que ni te'n recordaves que els tenies i les trucades que verdaderament esperes i que mai arriben.

El perquè m'agraden els Nadals....

 1- Les trobades a la taula amb la família, dinars que comencen al migdia i acaben ben entrada la tarda, família que malauradament nomes ens veiem dos cops l'any, trobades úniques per dies únics.
 2- Les trobades amb els amics, sopars que comencen a la nit i acaben sortint el sol, sopars que poden ser aburrits i d'altres brillants, però no deixen de ser sopars autèntics.

2 comentaris:

Molon labe ha dit...

Ummm, 10 a 2, sembla un partit Barça-Madrid :)

Nets de Junh ha dit...

Mentres sigui a favor del Barça...cap problema! ;)