diumenge, 11 d’octubre del 2009

- Ho sentim molt sr.Puig però el crèdit li ha estat denegat, desprès de considerar totes les opcions i veure tot el seu historial considerem l'operació de risc, ens fem càrrec de la seva situació però no depèn de nosaltres ja sap que aquestes coses son denegades des de central.
- Com?, sóc client de vostès des de fa temps, i mai han tingut cap problema, es una vergonya!, tampoc he demanat tants diners.
- Ja li vaig dir que amb un avalador no hi hauria problema....
- I a traves d'una hipoteca del pis?
- El problema es que el pis no es seu, esta a nom d'una altre persona, ella si que li podria fer d'avalador...
- No, no... precisament necessito aquests diners per fer-li una sorpresa a la meva dona, tal i com li vaig dir ni una paraula a ella.... no hi ha cap solució?
- Si, .... necessita avalador
El Marc estava enfurismat, necessitava els diners ràpids, el banc era l'opció més assenyada,
no podia recórrer a ningú que conegues, desprès tot serien preguntes i més preguntes... es va mirar al director del banc, si hagues pogut li hagues trencat la cara, l'hagues colpejat fins que li dones el que necessitava, ningú es feia al càrrec de com necessitava aquests diners, es va aixecar i sense dir res va sortir, a la ment nomes hi tenia la quantitat : -6.000€, d'on carai treuria aquests diners?
Trucada al mòbil, es sabia el numero de memòria i ni tan sols va fer l'intent d'agafar-lo, l'ultima conversa que van tenir va ser clara, tenia de plaç un mes per tornar el que l'hi havien deixat, tant senzill com això, i tan senzill com no acatar terminis igual a conseqüències.
Maleït el dia que la va conèixer, maleït el dia que la va agafar amb el taxi, maleït el dia que va entrar en la seva vida.
Elle un nom curiós, li va obrir un mon nou de sensacions i plaer, Elle li repetia una vegada rere l'altre que ella era l'instrument que necessitava per descobrir els seus autèntics desitjos, però cada vegada eren més sofisticats i cars... cars!!!.... ell sabia que estava entrant en una espiral molt difícil de sortir però també sabia que li importava ben poc, volia viure el moment i volia viure el moment d'estar amb ella, passant per sobre de tot i tothom, costes el que costes.. i per ara ja li havia costat 6.000€.