diumenge, 27 de setembre del 2009

Vine!!. La Maria agafà la Mia pel braç per fer-la córrer al seu pas, anaven corrents cap al cotxe, l'havia pogut deixar relativament aprop del bar, no sentia res, estava concentrada en córrer i tibar la Mia.
- Maria!!.... que fas?? em vols trencar el braç o que???!!!!......
Van arribar al cotxe.
- Maria et vols tranquilitzar...que ha passat?
- No t'ho puc explicar ara, haig d'engegar el cotxe, hem de sortir d'aqui!, t'ha trucat el Marc????
- No, vols parar!, no pots conduir així
La Mia intentava raonar amb ella, però ni tan sols l'escoltava, el cap li anava a mil per hora, intentava analitzar el que havia passat, intentava racionalitzar el que havia fet, intentava trobar explicacions a fets que se li escapaven de les mans.
Girava el cap a veure si les havien seguit, però no veia ningú, en de mica en mica es va començar a tranquil·litzar, se sentia segura dins el cotxe, estaven a un pàrquing subterrani per tant era difícil que les haguessin pogut seguir fins aquí.
Va tenir una explosió de plors amb la Mia, primer un plor tranquil fins arribar a un plor desbocat, no podia parar, la Mia se la mirava amb sorpresa, no era normal aquesta reacció d'ella, intentava tranquilizar-la però no sentia, no escoltava, no raonava, ella sabia que primer havia de treure tota la tensió de dintre seu amb el plor, una vàlvula d'escapament com qualsevol altre, tot era qüestió de deixar-se anar i tant senzill com que el seu cos ja diria prou.
Va passar 5 minuts que haguessin pogut ser-ne vint o trenta, però amb 5 ja en va tenir prou.
- Ja esta....
- Em pots dir que carai ha passat? com et trobes?
La Maria li va explicar tot des que havia entrat fins a la sortida, la cara de la Mia anava cambiant per moments, la primera en parlar va ser la Mia.
- A veure si ho entès tot, quina relació te el tio aquest amb el Marc? com saps tu que hi ha alguna relació?
- No ho sé Mia, potser per la feina?
- Un taxista relacionat amb un club social de bdsm????
- Jo que se!!!....a veure el Marc es passa tot el dia al carrer amb el taxi, té moltes hores mortes, pot anar a qualsevol lloc sense que ningú en controli, no ho se, no ho se!!
- Tranquil·la, a veure com són les vostres relacions personals.
- Com vols dir?
- Ostia Maria, com folleu??
- Normal... precisament últimament no massa, no em toca, i no crec que em desitgi... jo tampoc
- Mai t'ha proposat alguna fantasia?
- No, potser té una amant i es troben allà, però el Munir que hi pinta amb tot això?
En aquell moment va sonar el mobil de la Mia.
- Es el Marc!, que faig? l'agafo?
- No!!!, no l'agafis, espera't
Van sentir un cop sec al vidre, justament a la banda de la Maria, es van girar i es van trobar que una cara les estava mirant, amb el puny havia picat el vidre tan fort que havia fet ballar el cotxe, la cara de sorpresa de les dues era enorme, la cara d'espant de la Mia era evident, la cara de ràbia de la Maria era cada vegada més gran.
La Maria va posar les claus al cotxe i el va engegar... merda la bateria estava a les ultimes i ja portava dues vegades que el cotxe l'havia deixat tirada...- Vinga!!! arranca!!!.
Van veure com agafava una cosa del terra i anava directa a picar al vidre, just quan el cotxe va arrencar, va pitjar a fons l'accelerador i el cotxe va sortir disparat.
- Qui és??????
- Qui vols que sigui? és el Munir!!!!
Ell també va arrencar a córrer darrera el cotxe, era fàcil atrapar-les dins el pàrquing un cop a fora ja era més difícil, la Maria conduïa buscant la sortida i no treien la vista del retrovisor, fins que la va veure i va pitjar a fons l'accelerador, tant se li donava fotre enlaira la barrera o no, volia sortir com fos d'allà, per sort la barrera estava aixecada ja que hi havia el paio de manteniment fent-li alguna cosa, per fi van sortir a l'exterior, amb tanta velocitat que va haver de fer un cop de volant sense poder controlar els cotxes que venien en contradirecció, l'impacte va ser brutal, ni tan sols es va sentir el crit de la Mia.
Quan la Maria va obrir els ulls el primer que va veure van ser els ulls del Munir que la cridava i intentava obrir la seva porta, va girar el cap i va veure la Mia, tenia aclotat el cap, li sortia sang per la boca, un filet de sang, i també tenia els ulls oberts.
Se sentia cansada lo suficient per dir-se que millor dormir una mica, però abans la va cridar, una, dues, tres vegades però la Mia no li va respondre.