diumenge, 2 d’agost del 2009

Guerra!!!

Cada dia és pitjor...el conflicte és imparable, tot i els meus esforços com a casc blau, la guerra és imparable i no atenen a raons.

Cada dia hi ha un conflicte diferent, la metralla és diferent, cada dia sorprèn amb coses noves i el resultat es sempre el mateix.No se fins quan aguantaré ja que la guerra psicològica és demolidora.

No se com va començar, nomes que va començar i no se com acabara, el pitjor són els danys col.letarals, perquè m'afecten a mi!!!...estic en un estat de tensió constant, sempre mirant al pati de llums a veure si li ha caigut uns sostens...uns calçotets...una samarreta a la veïna de dalt, i haig d'estar preparada per rescatar-ho ja que sinó la veïna de baix, ho enganxa i u llença!!!...Estic al mig d'un foc creuat entre veïns!!!...i el pitjor es trobar-me-les a l'escala perquè em comencin a menjar el tarro amb les seves neures, jo com a bona veïna intento pacificar el conflicte, però es impossible!!!...les forces de l'infern estan desbocades!!!.

Nomes em resta esperar, restar a l'aguait, repassar la roba interior de la veïna i veí de dalt...que pots arribar a fer un estudi de camp de relacions de parella, i posar-me el casc blau cada vegada que intento entrar a casa meva.

2 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Vigila amiga Nets,
diu que dos es barallaven i qui els volia pacificar va ser qui va rebre les hòsties. A vegades, amb segons quina gent -aquells que sembla que sense conflictes no poden viure- , no valen les accions pacificadores. En aquest casos el més adequat és marcar-los el terreny i passar d'ells.

Nets de Junh ha dit...

Tens raó, es una problema que no m'implica, i elles volen que m'impliqui, però no penso pendre partit ni per una ni per l'altre, la meva "simpatia" esta per parts iguals...i a sobre les dues són del Madrid!!!