dimecres, 22 de juliol del 2009

Jefes

Els jefes són un orde de mamífers. El seu nom ve del llatí Jo orderum Tu callum i estan dins la família dels carnívors, s'alimenten sobretot de carn, és a dir, altres animals, a diferència dels herbívors que s'alimenten de vegetals o els omnívors també anomenats pringators , que tenen una dieta variada.
Els jefes es distribueixen en dos subordres:
- Subordre dels dictadoformes (la seva paraula va a misa, sense escoltar raons més sensates però quant es caga, la caga el pringators corresponent).
-Subordre dels enrulliformes (colegilles dels pringators, amb empatia cap el subgènere pero igualment quan es caga, la caga el pringator corresponent).
També existeix un ordre d'animals fòssils, pròxims als actuals jefes però avui en proces d'extinció, els amofonts, aquest amos i senyors de l'empresa però amb la suficient categoria per saber el que fan i desfan, i establint una relació de tu a tu amb els pringators.
Trets distintius
Es distingeixen per una mandíbula pronunciada que no els permet veure més avall del seu coll, cosa que a vegades els hi provoca mal d'esquena, també es important recalcar que el mal d'esquena també és produït per el pal que tenen enganxat a la columna, cosa que s'identifica amb els seu caminar recta i marcial. La seva dentició els permet caçar altres animals, i un estómac simple per digerir-los. El seu cervell és de tipus girencèfal, s'han trobat jefes en proces de descomposició absents completament de cervell. Són animals bàsicament terrestres...alguns...Acostumen a reproduir-se un cop l'any tot i que alguna vegada també s'ha intentant eliminar l'especie a base de polvos...informació contrastada amb multiples entrevistes a la familia dels pringators.
Cal recalcar que dintre la família dels Jefes hi ha moltes més subfamílies que no estan tipificades i esencialment divergeixen molt i molt d'aquesta en concret.

3 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Una altra vegada mal rotllo?
No et preocupis... tot acaba passant.
Un petó guapetona, i sempre endavant!!!!

Molon labe ha dit...

Per no estar inspirada, t'ha quedar un blog força rodó (bé rectangular)...

Nets de Junh ha dit...

Gràcies a tots dos!!!...endavant les hachas!! amb h o sense!!