dilluns, 22 de juny del 2009

Jo vs Impressora

Volia parlar de la meva besàvia Maria...però la situació se'm desborda, situació laboral, i cap element tecnològic no ajuda a millorar la situació.
Com potser la refutuda impressora, quant més la necessites, quant més ràpid has d'anar, pitjor es el funcionament...he arribat a la conclusió que molts dels aparells elèctrics, electrònics, tecnologia punta com una impressora tenen vida pròpia.
Estan a l'aguait i quant veuen o noten a traves de les seves ones tratosferiques que t'acostes comencen a riure per lo vagini perquè SABEN que et van a putejar, estan contra la humanitat sencera, concretament contra la meva humanitat.
I lo pitjor es que no pots fer res perquè SABEN que quant arribi el tècnic ja no farà falta, l'urgència que tenies per presentar una documentació no s'ha complert, i evidentment t' han dit DE BON ROLLO que això no pot ser. Però intentar justificar un fet que ja per si no es racionalment justificable no és massa creïble, així que calles, t'enpasses la mala llet, i et vas consumint per dintre, fins que et passa...fins la propera...i saps que no es l'ultima
ni
serà l'ultima.


Una mica exagerat? segurament, és la manera de desviar l'antenció al que verdaderament ens consumeix per dins...


1 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

I què et consumeix per a dins, guapetona? Sóc tot oides....
Un petó.